Demo Backend
Platform Beri Salam

Isikan maklumat tuan puan di borang yang disediakan. Pihak kami akan berikan akses khas demo backend Beri Salam yang sesuai dengan keperluan organisasi tuan puan.

Demo Frontend Platform Beri Salam

Classic Form

Contoh demo form page yang menggunakan pilihan classic form dengan 1 kempen yang aktif. Selain itu ialah contoh 2 kempen (boleh lebih) dijalankan serentak dalam 1 page.

Page tersebut siap sedia optimise untuk paparan desktop & responsive mobile.

Modern Form

Contoh demo form page yang menggunakan pilihan modern form dengan 1 kempen yang aktif. Selain itu ialah contoh 2 kempen (boleh lebih) dijalankan serentak dalam 1 page.

Konsep add to cart & step-by-step digunapakai untuk modern form tersebut.

Fungsi FOMO

Fungsi FOMO yang ada ialah social proof notification (setiap kali ada transaksi baru yang berjaya, akan keluar notification di bahagian kanan atas). Button “Derma Sekarang” (atau apa-apa teks & image boleh disetkan), once ditekan akan terus dibawa ke bahagian field form.

Selain itu ialah fungsi countdown timer bagi kempen yang disetkan tempoh kutipan fundraising berlangsung.

Form Resit Cukai LHDN

Contoh form page dengan section “Pengecualian Cukai”. Prospek yang berminat untuk mendapatkan potongan cukai boleh mengisi maklumat lengkap di section tersebut. Pastikan organisasi anda juga mempunyai kapasiti untuk mengeluarkan resit potongan cukai daripada LHDN.