Tingkatkan conversion untuk kempen sumbangan dengan Beri Salam

Beri Salam merupakan satu platform all-in-one untuk mensistematikkan aktiviti fundraising, bermula dari mencipta kempen yang convert sehinggalah kepada pengurusan penyumbang.

Dapatkan akses demo untuk melihat sendiri bagaimana Beri Salam dapat membantu melancarkan aktiviti sumbangan organisasi anda.

46

NGO, PIBG & sekolah
menggunakan Beri Salam

116

Kempen telah
& sedang dijalankan

10,648

Penyumbang telah
menggunakan Beri Salam

RM760,009

Kutipan sumbangan
sejak Mac 2023

Akhirnya, dah ada platform khas untuk bantu lancarkan kerja-kerja fundraising organisasi anda.

Tonton untuk ketahui bagaimana NGO, madrasah, PIBG, sekolah tahfiz dan yayasan boleh jadikan Beri Salam sebagai pemudahcara kempen sumbangan anda.

Play Video

Terokai taktik untuk gandakan hasil

Melalui Beri Salam, anda dapat menarik lebih ramai prospek untuk menyokong misi dan program anda. Dengan borang yang dioptimumkan dengan strategi khusus untuk aktiviti fundraising secara digital, prospek akan lebih triggered untuk menyumbang untuk kempen anda.

2 versi borang - moden dan klasik

Borang yang dicipta mesra pengguna berdasarkan feedback melalui kerjasama degan pelbagai NGO. Ianya diperincikan sehingga proses melengkapkan maklumat transaksi smooth walaupun untuk golongan berumur.

1 borang, banyak kempen

Susun strategi kempen sumbangan anda agar merangkumi semua jenis & intent prospek dalam 1 borang sahaja. Penderma boleh menyumbang kepada pelbagai kempen hanya dalam 1 borang sahaja.

Strategi Fear of Missing Out (FOMO)

Elemen-elemen FOMO di website seperti sosial proof notification, countdown timer, scroll to bottom & progress bar bagi meningkatkan keinginan penyumbang membuat tindakan segera.

Bina hubungan yang berkekalan

Dengan Beri Salam, anda akan mendapat pelaporan yang komprehensif dan terperinci untuk setiap sumbangan yang diterima. Dengan maklumat yang jelas dan mudah difahami, anda dapat memantau prestasi kempen anda dengan lebih efisien.

Hebahan melalui SMS & Email

Jangan terlepas conversion! Follow up kembali prospek yang tidak berjaya meneruskan transaksi. Donor retention adalah strategi jangka masa panjang yang berkesan & memberikan ROI yang tinggi jika disertakan mesej yang betul.

Simpan template follow up

Tak perlu perah otak setiap kali nak follow up. Gunakan templat semasa berhubung dengan prospek atau penyumbang.

Report penderma lengkap

Kenalpasti Lifetime Value (LTV) setiap penyumbang dan rangka strategi lebih berkesan menggunakan data pelanggan sedia ada.

Anda juga boleh memanfaatkan ciri-ciri lain yang ada di Beri Salam untuk kempen sumbangan anda

Sertai 46 organisasi lain yang sudah pun mula menguruskan sumbangan mereka dengan lebih sistematik

Kami juga tawarkan ciri-ciri premium
untuk rancakkan lagi aktiviti fundraising anda

Sumbangan mingguan & bulanan

Fungsi referral

Akses dashboard pelanggan & referral

Custom domain

Setup tracking Facebook & Google

Multi-tenant login untuk agensi

Soalan Lazim

Beri Salam mempunyai in-house payment processor tersendiri iaitu Bayarcash, yang mendapat pensijilan patuh syariah dari pihak Elzar.

Kami menyediakan akaun free trial selama 30 hari untuk anda yang berminat mencuba Beri Salam. Selepas 30 hari, anda boleh memilih untuk meneruskan dengan pelan berbayar dan menikmati ciri-ciri premium seperti yang telah disenaraikan di atas.

Kami menyediakan 2 jenis pakej iaitu pakej bulanan dan pakej tahunan. Anda boleh lihat harga dan promosi terkini di Harga Beri Salam.

Untuk makluman pakej langganan sedia ada tidak boleh diturun taraf sehingga tamat tempoh langganan tersebut.

Anda perlu membayar top up kredit SMS sekiranya anda ingin menghantar notifikasi atau hebahan SMS kepada pelanggan.

Kami menyediakan knowledge base dan khidmat sokongan melalui Whatsapp group untuk membantu anda menggunakan Beri Salam secara optimum.

Cuba Akaun Demo

Sertai 46 organisasi lain yang sudah pun mula menguruskan sumbangan mereka dengan lebih sistematik

Solusi digital oleh Web Impian Sdn. Bhd. (920163-H)